La seguretat i el confort són factors clau a la llar i especialment importants a les portes de l’habitatge i garatge. Conscient d’això, Hörmann disposa d’automatismes per a portes de garatge, cancel·leu i portes d’interior per garantir la seguretat de l’habitatge.

Els automatismes disposen d’obertura i tancament automàtics per a les portes batents i corredisses. D’aquesta manera, amb els automatismes de garatge i cancel·leu es podrà accedir a l’habitatge amb tan sols prémer un botó, oferint total protecció enfront del vent i el temps. Els automatismes Hörmann estan dotats de sèrie amb el sistema de radiofreqüència bidireccional BiSecur. El nou procediment de codificació BiSecur que ha estat desenvolupat per oferir un màxim en seguretat, li dóna la certesa que el senyal de radiofreqüència no podrà ser copiada per tercers. Comprovat i certificat pels experts en seguretat de la Universitat Ruhr-Bochum i tan segura com les transaccions bancàries a Internet. Així mateix, l’accés directe és un gran avanç per a una major seguretat en la foscor.

Hörmann també compta amb l’automatisme per a portes PortaMatic, indicat tant per a portes d’àmbit privat com públic. Aquest es pot instal·lar en habitatges que necessiten ser adaptades per problemes de mobilitat o simplement en les que es desitgi un major confort. Aquest innovador sistema destaca per ser molt silenciós, de manera que executa obertures i tancaments suaument. Gràcies a aquest automatisme, les portes interiors es podran gestionar de manera automàtica amb un emissor manual, o bé amb un polsador. A més, el seu consum de corrent és mínim sent fins a un 25% més barat comparat amb altres automatismes.

Així mateix, gràcies al sistema inici opcional de Hörmann es poden manipular còmodament tots els automatismes de la llar a distància, de manera que des del telèfon intel·ligent o tauleta es poden controlar els accessos a l’habitatge, així com bloquejar les portes d’entrada.