PUJARÀ LA QUOTA D’AUTÒNOMS L’1 DE GENER DE 2019?

Després d’informar-vos en el dia d’ahir sobre com quedaria la quota amb la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) l’1 de gener de 2019, a última hora de la tarda els titulars dels ministeris de Treball i Hisenda van comparèixer per confirmar que aquest increment NO afectarà negativament la cotització dels autònoms.

De fet s’ha assegurat que el pla és que per a aquest mateixa data, 1 de genièr de 2019, la reforma del RETA estigui activa també. Una reforma que ja inclouria la cotització per ingressos reals, de la qual hem parlat en diverses ocasions ,. i que, s’assegura des de sengles carteres, garantirà una rebaixa de la quota per als treballadors per compte propi amb menors ingressos.

A més, des del Govern s’ha informat que, en cas de no arribar a temps per a aquesta data, igualment es desvincularia la pujada de l’SMI de la quota mínima de l’autònom.

Per tant, responent a la nostra pròpia pregunta, tal com està l’escenari dels pressupostos generals de l’Estat 2019 en aquest moment, la resposta és NO, NO pujarà la quota d’autònoms l’1 de gener de 2019.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut