Un habitatge amb eficiència energètica pot ser qualsevol habitatge que hagi considerat sistemes i dissenys que permetin certs estalvis en consums d’energia. Un habitatge passivhaus més ofereix salut i confort sota estàndards certificats. L’habitatge passiva i segura inclou sistemes de seguretat contra el robatori mentre que l’habitatge tradicional és l’única que no ofereix cap dels beneficis anteriors.
Amb els estàndards passivhaus hem aconseguit salut, confort i estalvi però encara li falta alguna cosa que és bàsic per a la tranquil·litat de les persones: protegir la seguretat de les seves obertures.

Les finestres i les portes són el corredor de pas habitual del delinqüent. Protegir aquestes obertures són la gran evolució del concepte de “casa passiva, saludable, segura i connectada”.

La nova porta INN.ecofeel, de INN.XXI Security Solutions, ha estat dissenyada per a ser protagonista de l’envoltant en l’edificació del segle XXI l’edifici ECCN, deixant fora de l’habitatge la contaminació exterior i al lladre.

INN.ecofeel s’enfoca al nou concepte d’habitatge saludable i segura, vincula eficiència energètica, resistència al foc, seguretat contra el robatori, confort amb hermeticitat a l’aire, vent, aigua i sorolls exteriors.

La porta INN.DOOR.ecofeel és la porta intel·ligent del segle XXI, perquè mantenint una estudiada resistència física, es pot entendre amb sistemes domòtics i incorpora la detecció anticipada de l’intent de robatori patentada per INN Solutions.

La detecció anticipada de l’intent de robatori, ha estat dissenyada amb la intenció de detectar el lladre molts minuts abans que hagi aconseguit entrar a l’habitatge.

La clau intel·ligent INN.KEY és un complement indispensable que arrodoneix la seguretat intel·ligent, ja que té la capacitat de comunicar-se amb el propietari mitjançant SMS o email quan algú intenta realitzar un duplicat de les seves claus.