El pany és una de les parts més importants d’una caixa forta, el pany deu ser fàcil a utilitzar i alhora ha de poder resistir les possibles temptatives de robatori.

PANY DE CLAU

El pany de clau és el nostre model més simple i fiable, el seu funcionament és igual al d’una clau de pany estàndard. La diferència principal es troba a nivell de homologacions (norma EN 1300) i mecanismes de seguretat incorporats a l’exterior i interior. Ser un dels models més simples té un avantatge clar, el preu, sent els models de panys de claus dels més econòmics de la nostra gamma. Entre els inconvenients que podem trobar en aquest tipus de panys el més important és el de la gestió de la clau, ja que haurem de tenir sempre a mà o guardar-la en un lloc segur allunyat de la caixa forta.

Aquest model de pany és indicat per a certs particulars que tenen problemes a l’hora de recordar un codi secret (gent gran).

PANY DE CLAU + COMBINACIÓ MECÀNICA

Es tracta del model superior del pany de clau. Aquest tipus de pany de caixa forta afegeix una seguretat extra gràcies a la incorporació dels discos mecànics. Gràcies a comptar amb una combinació numèrica, la clau deixa de ser un element crucial, ja que sense el codi adequat, tot i usant la clau, la caixa forta romandrà bloquejada.

Atenció a no perdre la clau ja que segueix sent necessària en tot moment per poder obrir la caixa.

Aquest model de pany està indicat tant per a particular com per a empresa.

PANY ELECTRÒNICA

El pany electrònica permet obrir la caixa forta o armari blindat sense necessitat d’utilitzar una clau. Aquest tipus de panys compten amb nombrosos avantatges. Per exemple, és possible programar codis diferents per a diferents usuaris, sobre alguns models és possible d’afegir retard o horaris precisos d’obertura. Els nostres models de panys electrònics també compten amb un bloqueig de seguretat en cas d’introduir el codi erròniament en diverses ocasions.

Tot i que la durada de les bateries sigui molt elevada, és important tenir en compte el nivell de les mateixes, remplazándolas quan el pany així ho indiqui (testimoni lluminós).