Habitualment quan vam realitzar la modificació de les finestres per renovar un habitatge o local, la nostra major preocupació se centra a aconseguir el major aïllament tèrmic, oblidant en algunes ocasions la importància de l’aïllament acústic ja que depenent de la ubicació de l’edifici també serà un element primordial a tenir en compte.
aïllament acústic

Si l’habitatge o local es troba en llocs propers aeroports, zones d’oci o en una via amb molt trànsit és imprescindible tenir en compte l’aïllament acústic, ja que també influirà perquè ens sentim més còmodes i tranquils. Per definir correctament un sistema d’aïllament sonor adequat és important tenir en compte alguns aspectes de la fusteria d’alumini a Barcelona:

Perfil. És important conèixer si permet la insonorització o atenuació acústica (Rw), mesura en decibels (dB), el CTE i la normativa municipal solen establir com a valors acústics normals el soroll entre 30 i 40 dB.

Vidre. El tipus de vidre escollit ens permetrà aconseguir un major aïllament acústic. Es recomana per a aquesta finalitat escollir doble o triple vidre amb càmera i si és possible que la càmera estigui farcida d’algun gas noble, com l’argó. A més de que el gruix mínim recomanable sigui de 6 mm com a mínim, per aconseguir un major aïllament acústic.

Sistema d’obertura. Les finestres corredisses tradicionals disposen d’un menor aïllament acústic que els sistemes d’obertura abatible o oscil·lobatent.

Persianes. Per aconseguir una major amortització del soroll el millor és buscar sistemes de calaix túnel i evitar el monoblock. En cas de sol poder instal·lar aquesta segona tipologia es recomana l’ús d’algun material fonoabsorbent per aconseguir l’aïllament adequat.

Instal·lació correcta. Aquest aspecte és primordial per aconseguir un veritable aïllament sonor, ja que si no es realitza correctament la instal·lació de la finestra les característiques anteriors no podran realitzar correctament la seva funció aïllant.

Des Metall Decor, assessorem i recomanem aquelles peces o materials que millor s’adaptin a les necessitats dels nostres clients per aconseguir un aïllament acústic adequat i evitar molèsties produïdes pel soroll que sentim a l’exterior.

No oblidem que el nostre habitatge o local serà un lloc en el qual desenvolupem una activitat pensada per a l’oci o per al desenvolupament professional, de manera que és de vital importància poder comptar amb espais adequadament aïllats tant tèrmica com sonorament, així podrem gaudir d’un espai confortable i acollidor.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×