El Consell de Gremis inicia la campanya de comunicació “Viu el comerç a prop teu”

Aquesta campanya es fa per impulsar el comerç i els serveis de proximitat, potenciant també la imatge i el prestigi dels Gremis que ofereixen al públic amb garantia, legalitat i qualitat.
Sota una mateixa creativitat que dona el paraigües del Consell de Gremis, cada missatge s’ha personalitzat amb el logotip del Gremi/associació que ho podrà així difondre als seus agremiats, i contactes d’influència, com a missatge propi del seu sector.
L’acció principal es centra en una campanya de ràdio de més de 350 falques en les principals emissores de Catalunya fins a finals d’any. I d’altra banda una campanya personalitzada a cada entitat amb elements gràfics, flyers i roll-up per al seu ús i difusió.  Adjunt trobareu el banner personalitzat i el link on hem penjat la imatge de la nostre campanya.
http://www.conselldegremis.cat/posters/A5 GREMI-SERRALLERS.jpg