HÖRMANN PRESENTA LA PORTA SECCIONAL DE GARATGE

Hörmann presenta la seva nova promoció de portes i automatismes per a aquest any 2019. Una oportunitat ideal per canviar els tancaments de la llar ja que ofereix descomptes especials en productes com la porta d’seccional de garatge RenoMatic 2019 i la porta d’entrada d’acer / alumini Thermo46

La porta de garatge RenoMatic 2019 és una porta seccional que s’obre verticalment, de manera que queda recollida sota el sostre oferint així el màxim espai, tant a l’interior com a l’exterior del garatge. A més, RenoMatic 2019 inclou l’automatisme ProLift 700 amb dos elegants emissors manuals de dos canals que permet obrir la porta d’una manera còmoda, fiable i silenciosa. Així mateix, proporciona el màxim nivell d’aïllament tèrmic evitant fuites de calor, gràcies als seus panells sandvitx de 42 mm de gruix, aconseguint un notable estalvi en la factura energètica de la llar. També compta amb una base de material sintètic que garanteix una protecció duradora òptima del cèrcol, a més de disposar de protecció mecànica contra palanquejament que assegura una bona estabilitat i un suau funcionament.

D’altra banda, la porta d’entrada Thermo46 d’acer / alumini convenç tant pel seu disseny com pel seu aïllament tèrmic i seguretat. Gràcies al seu elegant full enrasada de 46 mm de gruix sobre tota la superfície, tant al costat interior com a l’exterior amb perfil de fulla interior, compleix les més elevades exigències de disseny. Cal destacar també que la porta Thermo46 disposa d’un elevat nivell d’aïllament tèrmic amb un valor UD de fins a 1,2 W / (m2K) aproximadament. A més, disposa d’un cèrcol d’alumini de 60 mm de gruix amb trencament de pont tèrmic d’aspecte Roundstyle.

Gràcies a aquesta nova promoció 2019 de Hörmann, és el moment perfecte per renovar les portes de la llar amb un producte de disseny de màxima qualitat que assegura una elevada seguretat i un important estalvi energètic.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut