Els serrallers ajuden els clients quan es tanquen dels cotxes, cases i oficines. Serrallers especialitzats rares vegades han de reemplaçar el bloqueig d’una porta. Al contrari, els serrallistes confien en el coneixement, l’experiència i les eines adequades per entrar en edificis tancats. Atès que els serrallers poden passar per portes tancades, és important contractar únicament els serrallers de confiança que pot confiar, que no intentarán cobrar més diners del que val la feina. Utilitzeu aquests cinc consells per evitar estafes comuns de serralleria.

Contracteu només empreses respectables
Degut a la naturalesa delicada de la feina, és imprescindible que només contracteu serrallers d’empreses respectables. Consulteu comentaris i testimonis en línia abans de contractar-ne un. Si és possible, pregunteu a amics i familiars als quals recomanaria. Només treballant amb serrallistes establerts i provats, reduirà la probabilitat d’aprofitar-se.

Sol·liciteu les credencials d’identificació i de la companyia

Voleu assegurar-vos que el personal de la serralleria que heu contractat és la persona que apareix. Un criminal pot representar com a serrallista si ell o ella adverteix que està bloquejat del seu cotxe o casa. Demaneu per veure una targeta d’ identificació de l’empresa per assegurar-vos que la persona que apareix és la persona que vau contractar. Qualsevol serraller de bona reputació no tindrà cap problema en mostrar-li les seves credencials abans de començar a treballar.

Pregunteu les tarifes ocultes per avançat

Una de les estafes més comunes dins de la indústria de la serralleria és citar un preu per telèfon i augmentar el preu mentre es troba al lloc de treball. Aquests serrallers reconeixen que estàs en un lloc de necessitat vulnerable i que estaria disposat a pagar qualsevol cosa per recuperar ràpidament la vostra llar. Durant la trucada telefònica inicial, sol·liciteu quines tarifes ocultes cobren fora del que citen i, si és possible, obteniu el pressupost per escrit mitjançant un missatge de correu electrònic o de text.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×