BBB CONSTRUMAT TANCA LA SEVA 21a EDICIÓ MARCADA PER LA SOSTENIBILITAT I LA INNOVACIÓ

La 21a edició de Barcelona Building Construmat, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, ha tancat les portes després de quatre dies d’intensa activitat havent consolidat la seva aposta per la sostenibilitat i la innovació com a principals eixos temàtics. En aquest sentit, el mateix disseny del saló, amb iniciatives de residu zero, ha volgut mostrar el camí que està seguint el sector per contribuir a l’equilibri mediambiental.

Ana Vallés, presidenta de Sorigué i de BBConstrumat, ha manifestat que “els visitants d’aquesta edició han pogut constatar les múltiples innovacions que, en matèria de sostenibilitat, economia circular i eficiència energètica, són ja una realitat i que el sector de la construcció està donant un pas decisiu en aquesta direcció “.

Així, BBB Construmat ha presentat Sustainable Solutions, una iniciativa en la qual s’han construït dues cases sota paràmetres d’eficiència energètica del concepte Passivhaus i que han estat un dels grans atractius del saló.

Pel que fa a la innovació, l’espai Future Arena ha presentat a 2.000 m2 iniciatives per acostar la R + D + I al sector de la construcció amb demostracions de braços robòtics o minirobots, entre altres eines. També 12 projectes emprenedors han participat en el Startup Village. A més, la digitalització, especialment la tecnologia BIM, ha despertat un gran interès entre els professionals a la zona The BIM Spot, que ha comptat amb la participació de 26 empreses.

Aquesta edició de BBConstrumat ha estat la de major creixement en els últims anys.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content