Hörmann presenta la seva nova aplicació Blue Secur App, amb la qual podrà gestionar la porta de garatge o la porta d’entrada, així com el pany de la porta d’entrada a habitatge i l’automatisme de la porta d’interior, còmodament mitjançant el telèfon intel·ligent mitjançant Bluetooth . Permet adaptar la interfície d’usuari sinòptica de forma individual als seus desitjos. A més, es poden transferir altres autoritzacions d’usuari de forma permanent o amb durada limitada a altres smartphones perquè cada membre de la família tingui sempre a mà el dispositiu d’obertura de la porta o la porta.

Gràcies a la introducció del sistema de radiofreqüència Blue Secur, Hörmann estableix nous estàndards en matèria de seguretat, transmissió de senyals entre els dispositius de control i les portes d’entrada, de garatge i industrial. Així mateix, es tracta d’una aplicació que compta amb una interfície clara i un fàcil maneig, ja que funciona mitjançant el Smartphone sense necessitat de disposar d’un emissor manual ni element de comandament. A més, BlueSecur de Hörmann inclou una clau d’usuari gratuïta i una clau d’usuari duradora addicional per poder transmetre a altres smartphones, facilitant així una gestió d’usuaris individual.

Aquesta solució intel·ligent no només combina seguretat i comoditat, sinó que, a més, permet usar-la des de qualsevol lloc. Des de qualsevol lloc o mentre es realitza qualsevol tipus d’activitat, aquesta aplicació mostra si la nostra porta d’entrada, de garatge o industrial està oberta o correctament tancada. Si cal, amb només prémer un botó el sistema la tancarà automàticament.

L’aplicació BlueSecur de Hörmann permet el control a distància de les portes, accessos i automatismes de l’habitatge.