Un dels requisits més importants d’un habitatge és assolir el màxim confort sent el disseny, l’aïllament tèrmic i la seguretat criteris fonamentals. Conscient d’això, Hörmann completa la seva àmplia gamma de portes d’entrada amb la nova línia, ThermoPlan Hybrid.

Nova porta d’entrada Thermo Plan Hybrid, de Hörmann.

Aquesta nova porta d’entrada es caracteritza per estar composta per una combinació d’alumini i acer inoxidable i ser especialment robusta i resistent a la intempèrie. A més, destaca pel seu disseny en el qual la fulla de la porta està enrasada fins al cèrcol tant a l’exterior com a l’interior, presentant un aspecte especialment ampli i elegant. Així mateix, disposa d’una gran varietat de dissenys i colors per triar adaptant-se així a qualsevol estil arquitectònic.

Cal destacar que la nova línia de porta, ThermoPlan Hybrid, proporciona una estructura especialment estable i satisfà les més altes exigències garantint una màxima seguretat i un elevat aïllament tèrmic (valor UD 0,87 W / (m² K)).

Gràcies a les altes prestacions de la porta ThermoPlan Hybrid, aquest nou model de porta d’entrada de Hörmann es converteix en la millor opció per garantir un elevat aïllament tèrmic i la màxima seguretat a la nostra llar, sense renunciar a un disseny atractiu i actual.