Tesa Assa Abloy presenta Bunker, la seva primera porta cuirassada per traster

Tesa Assa Abloy llança al mercat la porta cuirassada per traster Bunker, de Grau 2 segons norma EN 1627 antiefracción. Compta amb tres punts de tancament de bulons de 18 mm, dues perns de seguretat regulables i quatre pivots anti palanca. Amb aquesta porta de grau 2, l’empresa busca satisfer una demanda cada vegada més creixent, la de protegir els trasters i els béns que s’emmagatzemen en aquests espais. Actualment, la majoria compta amb una porta bàsica amb un nivell de seguretat molt per sota del que requereix el material que salvaguarden. Bunker està disponible en dos acabats, acer galvanitzat i blanc RAL9016, i se serveix amb un kit de tancament de seguretat: el cilindre antibumping T60 amb botó i l’escut E700. Ofereix diverses mesures que s’ajusten a les més habituals d’aquest segment: quatre altures (2005, 2035, 2065 i 2145) i quatre amplades (800, 850, 887 i 925) i l’usuari pot triar si va amb forats de ventilació o sense ells, segons la seva preferència.

Bunker, porta cuirassada per traster de Tesa Assa Abloy.

Es democratitza la seguretat en els trasters Aquest nou desenvolupament respon a una creixent demanda de seguretat en els trasters, ja que es tracta d’un sector en creixement, especialment en zones urbanes de les grans ciutats en què no eren tan comuns fins que fa poc van començar a créixer empreses que ofereixen aquests espais de lloguer. Això, unit al gran valor dels elements que s’emmagatzemen dins, com bicicletes d’alta gamma, taules de surf, ampolles de vi singulars, col·leccions valuoses, etc., fa que siguin blancs molt cobejats pels lladres. D’aquesta manera, aquells amb aquest tipus de béns emmagatzemats en els seus trasters poden augmentar la seva seguretat sense necessitat de recórrer a una porta cuirassada per habitatge, gràcies a aquesta alternativa més accessible però alhora segura, tal com ho acredita el grau 2 obtingut en els assajos.

La porta té grau 2 de seguretat, segons norma EN 1627 antiefracción.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content