HORMANN PRESENTA SOBRE NOVES PORTES D’ENTRADA THERMOSAFE HYBRID I THERMOPLAN HYBRID.

Els estàndards d’eficiència energètica en combinació amb les tendències en disseny marquen el camí per a la construcció i rehabilitació d’habitatges. Per això, Hörmann presenta les noves línies de portes d’entrada que destaquen per la seva modern disseny, excel·lent aïllament tèrmic i màxima seguretat, complint així amb les més altes expectatives.

Aquestes noves portes d’entrada es caracteritzen per estar compostes per una combinació d’alumini i acer inoxidable a més de ser especialment robustes i resistents a la intempèrie. Així mateix, ThermoPlan Hybrid destaca pel seu disseny en el qual la fulla de la porta està enrasada fins al cèrcol tant a l’exterior com a l’interior presentant un aspecte especialment ampli i elegant.

D’altra banda, ThermoSafe Hybrid es caracteritza per disposar d’una elevada rigidesa de fulla mitjançant la xapa d’acer inoxidable amb imprimació electrostàtica en el costat exterior, de manera que garanteix una alta estabilitat en cas de diferències de temperatura entre l’interior i l’exterior. A més, les dues portes disposen d’una gran varietat de dissenys i colors per triar adaptant-se així a qualsevol estil arquitectònic.

Per Hörmann la seguretat és un factor fonamental. Per això ThermoSafe Hybrid compta amb un equipament de seguretat RC 4 i ThermoPlan Hybrid 1 RC3 de sèrie (segons DIN EN 1627), tots dos especials antiintrusió que consten d’un bloqueig múltiple i amb un pany de seguretat de cinc punts.

Cal destacar que la nova línia de porta ThermoPlan Hybrid proporciona una estructura especialment estable i satisfà les més altes exigències garantint una màxima seguretat i un elevat aïllament tèrmic (valor UD 0,87 W / (m² K)).

D’altra banda, ThermoSafe Hybrid es caracteritza per disposar d’una elevada rigidesa de fulla mitjançant la xapa d’acer inoxidable amb imprimació electrostàtica en el costat exterior, de manera que garanteix una alta estabilitat en cas de diferències de temperatura entre l’interior i l’exterior. A més, les dues portes disposen d’una gran varietat de dissenys i colors per triar adaptant-se així a qualsevol estil arquitectònic.

Per Hörmann la seguretat és un factor fonamental. Per això ThermoSafe Hybrid compta amb un equipament de seguretat RC 4 i ThermoPlan Hybrid 1 RC3 de sèrie (segons DIN EN 1627), tots dos especials antiintrusió que consten d’un bloqueig múltiple i amb un pany de seguretat de cinc punts.

Cal destacar que la nova línia de porta ThermoPlan Hybrid proporciona una estructura especialment estable i satisfà les més altes exigències garantint una màxima seguretat i un elevat aïllament tèrmic (valor UD 0,87 W / (m² K)).

Gràcies a les altes prestacions de les portes ThermoPlan Hybrid i ThermoSafe Hybrid, aquests nous models de Hörmann es converteixen en la millor opció per garantir un elevat aïllament tèrmic i la màxima seguretat a la llar, sense renunciar a un disseny atractiu i actual.

Elegants portes d’alumini i acer inoxidable de Hörmann.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content