Tenir les dades d’un serraller entre els nostres contactes pot significar haver-se endut algún ensurt relacionat amb les claus alguna que altra vegada. Descuidarse o perdre les claus del cotxe o de casa és un oblit prou habitual, pel que comptar amb un professional de confiança abans que es produeixen els esdeveniments pot ser de gran utilitat. Com per exemple trucar a nosaltres tenim els serrallers acreditats per el Gremi.

Un bon serraller, a més de treure’ns del compromís d’estar sense claus, ha de ser un professional de plena confiança, doncs cal que tingui determinats coneixements tècnics i que el preu de facturació no sigui exagerat. A continuació s’esmenten alguns consells que poden tenir-se en compte a l’hora de contractar un serraller per garantir la satisfacció de tots.

Els serrallers i la seguretat

Que els serrallers saben obrir tot tipus de porta, és una veritat que no cal esmentar pot dependre en bona mesura del treball que facin aquests professionals, doncs són els que aconsellen als ciutadans quan aquests es preocupen pels sistemes de seguretat que tenen instal·lats a l’hora d’accedir al domicili.

Tot serraller hauria de valorar els riscos concrets que poden tenir unes o altres portes a l’hora de proposar la instal·lació d’un pany determinar: si alguna vegada s’han d’apropar a casa per obrir la porta per un oblit de claus, no estarà de més que valorin els nivells de seguretat de què disposa l’habitatge per millorar-lo i enfortir-lo. Els serrallers seriosos consideren els mètodes d’apertura que els lladres utilitzen de forma més habitual a l’hora de recomanar uns o altres tipus de panys, pel que comptar amb el nostre Gremi

Garantia i ètica professional

És important saber a qui estem contractant abans que es desplaci per tal d’anticipar els costos de desplaçament. Internet ofereix un bon catàleg de professionals del sector i, en aquest sentit, cal tenir-los ben ubicats al mapa per triar el que sigui més convenient: la relació qualitat-preu passa per considerar les distàncies que ha de recórrer el professional escollit, doncs els desplaçaments poden encarir el preu de la factura final. Demanar un pressupost tancat abans de dur a terme el servei ,també és un encert a l’hora de triar serraller.

Consells per contractar un bon servei de serraller