Com funciona?

Es col·loca en la part interior de la porta i, depenent de si tens accés o t’han concedit un accés temporal, podràs obrir la porta des de l’exterior amb el dispositiu mòbil per Bluetooth. No necessita Internet. – Disposa d’aplicació de control per donar d’alta / baixa els usuaris que podran accedir al sistema. – Bateries amb durada de 1100 cicles d’obertura (1,5-2 anys). – Sistema anticopy amb encriptació militar perquè ningú copiï la freqüència d’ús Bluetooth. – Indicació de% Bateria restant així com si la porta està oberta o tancada.

SENSE QUOTES.

Programa de gestió totalment gratuït.

Possibilitat de subministrar els productes arreu de la península, i possibilitat de muntatge.

• Termini de subministrament 24h

• Instal·lació en 24 hores

• Portes antiokupa, Portes Cuirassades i Sistemes de control d’accés disponibles.

Subministrament i instal·lació en qualsevol part de la península