PIMEC mostra preocupació davant la inseguretat a Barcelona i l’afectació en els negocis de la ciutat

El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’ha reunit amb la Junta Directiva de PIMEC per valorar la situació.

Barcelona, 18 de setembre de 2019. PIMEC ha mostrat la seva preocupació per la sensació d’inseguretat que es viu a Barcelona i per la seva afectació als negocis de la ciutat, durant la reunió de la Junta Directiva de la patronal, en la qual ha participat el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle

Els membres de la Junta Directiva han constatat que aquesta inseguretat ha afectat la facturació dels negocis de la ciutat durant aquest estiu, amb especial impacte als sectors del comerç, l’hostaleria i la restauració. Això no obstant, els empresaris i empresàries han valorat positivament les accions que s’han començat a emprendre per part del consistori i de la Generalitat, però demanen una reforma de les lleis, l’agilització en el compliment i, especialment, castigar la reincidència.  

Per part seva, Albert Batlle ha destacat que “els delictes han experimentat un increment del 17% a la ciutat comtal” però també ha deixat palès que Barcelona és una de les ciutats grans amb menys incidents greus.

En relació a l’ocupació hotelera, la patronal ha pogut saber a través dels seus gremis i associacions associats que els establiments han hagut de rebaixar preus per garantir l’ocupació d’aquest estiu. Per la seva banda, els restauradors han manifestat la baixada de presència de turistes a les nits.

La patronal, a través de les seves sectorials PIMEComerç i PIMEC Turisme, així com el Gremi de Restauració, segueixen treballant per pal·liar els efectes causats per la inseguretat a la ciutat i continuaran instant les institucions a solucionar al més aviat possible aquesta problemàtica que afecta els ciutadans, els turistes i les empreses de Barcelona

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content