Comercial Trepat, empresa dedicada a la venda d’elements de ferreteria, comercialitza productes d’alta qualitat a un preu assequible. Entre d’altres productes, distribueix sistemes d’obertura de finestres i sistemes de seguretat de detecció anticipada, com ara: espiells per a portes, antipànic, frontisses i perns en acer inoxidable. En la gamma de sistemes d’obertura de finestres destaquen especialment, el motor Stile i els kits Bravo

El Stile es un motor muy potente, ideal para su instalación en ventanas situadas en altura, pesadas y/o de techo, ya que está fabricado con cadena de doble eslabón que la hace realmente resistente. Como es un actuador ideado para la ventilación de espacios en general, ofrece dos recorridos seleccionables en el momento de la instalación: 230 mm o 400 mm.

La seva carcassa és de niló blanc, negre o gris, reforçat amb fibra de vidre i acabat en relleu i compta amb doble aïllament, per la qual cosa no requereix de presa de terra. La seva font d’alimentació és de 230 V i el final de carrera és per micro interruptor amb protecció tèrmica. El connector extraïble permet la màxima velocitat i comoditat per a la connexió elèctrica, facilitant molt la prova final d’aquest actuador fins i tot si aquesta prova es fa amb el motor ja muntat al seu lloc. Finalment és important dir que es pot connectar en paral·lel.

El Stile compta amb un sistema exclusiu per a aquesta ràpida i segura que permet, a més, el seu ràpid alliberament per facilitar la neteja de la finestra. Aquest motor es subministra amb suports oscil·lants i base àmplia per al connector de cadena, que l’habilita per a finestres amb alta superposició. Compleix amb les Directives 2006/95 / CE i 2004/108 / CE.

Bravo, tres tipus de Kits diferents Pel que fa als sistemes d’obertura Bravo, es tracta d’una gamma de kits d’instal·lació ràpida dirigits a finestres individuals. Es caracteritzen per executar una obertura de dalt a l’interior, amb una amplada no superior a 1,5 m. Són kits molt compactes que necessiten un espai mínim per al muntatge de l’enganxi a batent, concretament 20 mm desde la vora superior de la finestra.

Els kits Bravo destaquen per la seva facilitat de muntatge.

Els kits Bravo destaquen per la seva facilitat de muntatge. Es presenten al mercat per a 3 possibilitats diferents: els kits per a finestres de fins a 3,05 m d’alçada, kits per a finestres de fins a 4,25 m d’alçada i, finalment, kits per a finestres de fins a 6 m d’alçada. En qualsevol dels casos, l’obertura màxima de la finestra recomanada és de 250 mm. Cada kit es subministra amb barres o beines de 0,6 m rebaixats en un extrem, el que permet la màxima rapidesa de muntatge per inserció, sense necessitat de juntes. Una de les beines ve ja amb una corba formada amb un radi de 50 mm, evitant haver d’utilitzar eines addicionals al kit per aquest fi. El kit es subministra complet, amb un tub final ja tallat. Es presenta en un embalatge de cartró rectangular que el protegeix de possibles cops, alhora que facilita el seu transport i emmagatzematge.