Tots els indicadors i xifres apunten que la propera celebració de Smart Doors 2020, Saló Internacional de Portes i Automatismes, serà tot un èxit, segons demostra el seu alt índex de comercialització.

A cinc mesos de la seva celebració, la fira ja registra un increment del 72,95% en la superfície d’exposició contractada pel que fa a la seva edició de 2018. Per la seva banda, el nombre d’expositors comptabilitza a hores d’ara un creixement del 45,16 % en comparació amb l’última cita. Aquestes dades confirmen que la nova edició de Smart Doors avança amb força i que la fira se situarà en el punt de mira nacional i internacional del sector.

Smart Doors 2020 se celebrarà a Madrid, del 25 al 28 de febrer, en coincidència amb Sicur.

El gran èxit de comercialització que està experimentant la segona edició de Smart Doors, potenciarà encara més la importància d’aquest saló que, organitzat per Ifema se celebrarà del 25 al 28 de Febrer de 2020 a Fira de Madrid. Aquest certamen ha fet una clara aposta per la innovació i oferirà als professionals un complet aparador de novetats del sector de portes i automatismes.

El certamen aplegarà un gran nombre d’empreses i professionals procedents de diferents territoris d’Espanya i altres països, generarà noves oportunitats de negoci per a un sector en creixement i acollirà la celebració d’un interessant programa de jornades tècniques, en el qual es tractaran les qüestions de més actualitat i interès per al sector.

En Smart Doors 2020 es podrà conèixer tot un complet aparador de novetats en portes comercials, industrials i de garatge; portes ràpides i molls de càrrega; tancaments enrotllables; portes tallafoc, així com automatismes, sistemes de control, components i ferramentes per a aquestes. Igualment, serà notable la presència de portes automàtiques per als vianants, portes per a sales netes, hermètiques i per a quiròfan, que fan d’aquest saló un esdeveniment de característiques singulars al nostre país.

Smart Doors 2020 se celebrarà en coincidència amb Sicur, el gran esdeveniment de referència internacional de la seguretat integral, de manera que s’afavorirà un context de grans sinergies per al món professional al qual donen servei les dues fires.