Hörmann, empresa europea capdavantera en portes i automatismes, i agremiada al Gremi de Serrallers de Catalunya presenta la seva nova porta seccional de garatge amb marc d’alumini, que destaca per la seva estructura translúcida afavorint l’entrada de més llum natural al garatge, a més de millorar la ventilació en les places d’aparcament dels garatges comunitaris.

Aquesta nova porta d’Hörmann, que compta amb un marc d’alumini de 42 mm de gruix de sèrie lacat en blanc trànsit, destaca pel seu harmoniós aspecte, que s’aconsegueix gràcies a que els marcs de vidre, o els panells envidrats, són distribuïts uniformement . A més, gràcies a la seva alta qualitat i versatilitat de disseny, ja que està disponible en 15 colors preferencials o en qualsevol color RAL, s’adapta a les necessitats de disseny de qualsevol llar. Així mateix, disposa de 11 variants de revestiment com vidre, reixetes o xapa perforada, per així comptar amb més o menys llum i ventilació al garatge, segons les preferències de cada habitatge.

La nova porta amb marc d’alumini pot comptar amb un perfil estàndard o bé amb trencament de pont tèrmic, per millorar així l’aïllament tèrmic i, d’aquesta manera, optimitzar l’eficiència energètica de cada habitatge.

Gràcies a aquesta nova solució de Hörmann, les portes de garatge, a més de proporcionar seguretat, confort i un alt grau d’aïllament tèrmic, també presenten una major incidència de llum natural i ventilació.