Conèixer quines són les millors empreses de serralleria és molt important, sobretot si succeeix alguna cosa sobre en la nostra llar que ens impedeixi entrar. Tingues en compte que una serralleria és un lloc on es troben moltes persones amb coneixements en la reparació o fabricació de panys.

Però també té coneixements sobre els mecanismes de la mateixa. En termes generals el treball d’una persona relacionada amb aquest camp, o com millor és conegut un manyà, és obrir portes que té un mecanisme de pany danyat. Cal esmentar que això no es limita únicament a la llar, ja que també pot reparar altres panys com les de vehicles o cadenats.

Un altre treball que realitza un manyà és dur a terme duplicats de claus, així com la instal·lació i la substitució de panys, les quals formen part important en les funcions d’una empresa de serralleria. Una cosa que destaca bastant d’aquestes persones és que els seus serveis en general estan actius les 24 hores del dia, de fet moltes empreses de serralleria també treballen en els dies festius.

El fet que una serralleria treballi amb mecanismes de panys, els qualifica per a dur terme algunes tasques més complexes com a instal·lació i manteniment de sistema de seguretat. Aquesta última tasca es pot dur a terme tant en vehicles, com en cases, comerços i qualsevol altra propietat privada.

Cal destacar que per a aquesta tasca l’especialista ha d’estar completament qualificat, és a dir, tenir els coneixements necessaris per treballar amb els mecanismes de panys molt complexos. Recorda que amb el pas el temps la seguretat s’ha tornat molt més forta i complicada, per la qual cosa es necessita tenir certs coneixements avançats sobre el tema.