HÖRMANN PRESENTA SOBRE PORTES D’ENTRADA THERMOCARBON

Hörmann, empresa capdavantera en portes i automatismes, presenta ThermoCarbon, la seva gamma de portes d’entrada de classe Premium que destaca pel seu modern disseny i un excel·lent aïllament tèrmic que compleix amb les més altes expectatives.

Les portes d’entrada contribueixen de terminantment a el disseny de l’habitatge. Conscient d’això, Hörmann ha fabricat aquesta gamma de portes amb els perfils de fulla situats sobre tota la superfície, tant a la banda interior com a l’exterior, satisfent així les més elevades exigències de disseny. A més, la vista interior harmonitza perfectament amb les portes de l’interior de la llar.

foto
Porta ThermoCarbon, de Hörmann

ThermoCarbon es caracteritza per disposar d’uns valors UD de fins a 0,47 W (m2 · K), un full de 100 mm de gruix i, a més, destaca pel seu perfil de fulla d’alta tecnologia de construcció híbrida de carboni i fibra de vidre . Gràcies a aquestes característiques, entre moltes altres avantatges, ThermoCarbon ha merescut ser considerada la millor de el món en aïllament tèrmic i seguretat d’entre les portes d’entrada d’alumini.

Per Hörmann la seguretat és un factor fonamental; per això, aquesta gamma de portes estan equipades amb un bloqueig múltiple i compten amb un equipament opcional RC 4 (resistance class) especial antiintrusió amb bloqueig en 9 posicions.

Així mateix, les portes d’entrada ThermoCarbon convencen pel seu atractiu disseny contemporani i ofereixen una àmplia gamma de models, fins a 70 diferents, i es poden triar en 18 colors preferencials.

Es tracta d’una gamma de portes d’entrada que constitueixen la millor opció per garantir un elevat aïllament tèrmic i una màxima seguretat sense renunciar a un disseny atractiu que s’adapta a qualsevol estil decoratiu.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut