El premi, que reconeix la tasca de Tyco i la seva Central Receptora d’Alarmes per la seva contribució a la reducció de les falses alarmes, va ser lliurat per Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. Des de 2012, la Generalitat reconeix amb aquests esments la cooperació dels professionals de la Seguretat Privada per aconseguir un sistema de seguretat eficaç i eficient en l’àmbit territorial de Catalunya.

Tyco Integrated Security, part de Johnson Controls Building Technologies & Solutions, ha rebut una distinció de la Generalitat de Catalunya per garantir un sistema de seguretat més eficaç i eficient en el territori català. Amb aquesta menció, la Comissió d’Avaluació de el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya reconeix “l’excel·lent contribució de Tyco en la millora de prestació dels serveis de seguretat privada a Catalunya i especialment la seva col·laboració amb les administracions públiques i la Policia de la Generalitat “. La Generalitat destaca que l’empresa “ha destacat per l’evolució positiva que ha mostrat al llarg dels anys 2017 i 2018 en la gestió de les verificacions i comunicacions d’avisos d’alarma a Catalunya, contribuint així a la reducció de l’nombre de falses alarmes a les quals ha de donar resposta la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra “.

Des de 2012, el departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya reconeix amb aquests esments la cooperació dels professionals de la Seguretat Privada per aconseguir un sistema de seguretat eficaç i eficient en l’àmbit territorial de Catalunya. Aquestes mencions tenen la intenció de distingir a el personal i a les empreses de seguretat privada que hagin excel·lit en la contribució a la millora en la prestació dels serveis de seguretat privada a la regió. “L’esforç i dedicació de Tyco contribueixen a garantir un sistema de seguretat més eficaç i eficient per a Catalunya, en aplicació dels principis de prevenció dels riscos i amenaces, d’adequació dels serveis de seguretat a la demanda social, de proximitat dels ciutadans i de corresponsabilitat i complementarietat entre els diferents sectors que intervenen en la planificació, avaluació i execució de les polítiques públiques de seguretat “, han destacat des de la Comissió d’avaluació de el Departament d’Interior.

El lliurament es va celebrar el passat 21 de novembre en un acte públic en el Departament de l’Interior de la Generalitat de Catalunya i va comptar amb la participació de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. José Ángel Fernández Manotas, Manager de la CRA de Johnson Controls, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement en nom de la companyia al costat de Pedro Bermúdez, Coordinador de la CRA i Héctor Barbadillo coordinador de centre de Control.

Garantir un sistema de seguretat més eficient i ràpid ha estat sempre un dels pilars de la companyia, com mostren la xifra de 100.000 llars i petits negocis connectats a la seva Central Receptora d’Alarmes (CRA). Una fita que ratifica la posició consolidada de Tyco en el mercat residencial on està aconseguint un creixement anual de doble dígit en 2019. La CRA de la companyia és l’encarregada de gestionar les connexions dels sistemes de seguretat dels abonats mitjançant una comunicació 24 / 7 per proporcionar-los una major seguretat en cas d’intrusió. Està reconeguda com la tercera CRA d’Espanya per nombre de connexions i una de les més avançades de el país per la qualitat de les seves instal·lacions i professionalitat del seu personal. Gràcies a la seva gran tasca d’atenció a clients, ha rebut 4 certificacions per estàndards internacionals de prestigi que reconeixen els seus serveis de Recepció i Gestió d’Alarmes.