Us presentem una novetat de productes del nostre soci Col·laborador WALLNER GROUP

PORTA CUIRASSADA GRAU 5

CERTIFICAT GRAU 5 INCLÒS:

INSTAL·LACIONS D’EMPRESES DE SEGURETAT, COMPRO OR, JOIERIES, ADMINISTRACIONS DE LOTERIES, MUSEUS … Amb Tauler color i tipus a escollir (Colors: Roure, Sapelly Ramejat, Embero, Faig blanca, Mukali, Pi Valsain, Pi Melis, Blanc) Pany i cilindre d’ALTA SEGURETAT AMB CLAU ANTI-CÒPIA Model ISEO R7 Inclou porta mides standard i cèrcol 2068x (990,910) POSSIBILITAT DE PORTA A MIDA (Mesura màxima 2274 * 1089 per normativa grau 5) POSSIBILITAT DE NOMÉS SUBMINISTRAMENT O DE SUBMINISTRAMENT I INSTAL·LACIÓ.

Escut anti-trepant Totes les nostres portes inclouen un escut de seguretat per evitar manipulacions indegudes.

BOMBIN D’ALTA SEGURETAT Proporcionen opcions addicionals de seguretat avançada com els bombins Kaba Matrix que aporten la mes alta tecnologia en accessos mitjançant clau.