Hörmann, una de les firmes més importants pel que fa a portes i automatismes, ha presentat la nova porta seccional de garatge amb marc d’alumini. Aquesta porta destaca per la seva estructura translúcida, afavorint així l’entrada de més llum natural al garatge. A més, millora la ventilació en les places d’aparcament dels garatges comunitaris. Aquesta nova porta d’Hörmann, que compta amb un marc d’alumini de 42 mm de gruix de sèrie lacat en blanc trànsit, destaca pel seu harmoniós aspecte, que s’aconsegueix gràcies a que els marcs de vidre, o els panells envidrats, són distribuïts uniformement .

Un garatge 100% ventilat i protegit A més, gràcies a la seva alta qualitat i versatilitat de disseny, ja que està disponible en 15 colors preferencials o en qualsevol color RAL, s’adapta a les necessitats de disseny de qualsevol llar. Així mateix, disposa de 11 variants de revestiment com vidre, reixetes o xapa perforada, per així comptar amb més o menys llum i ventilació al garatge, segons les preferències de cada habitatge. Finalment, cal destacar que la nova porta amb marc d’alumini pot comptar amb un perfil estàndard o bé amb trencament de pont tèrmic, per millorar així l’aïllament tèrmic i, d’aquesta manera, optimitzar l’eficiència energètica de cada habitatge.

foto
Gràcies a aquesta nova solució de Hörmann, les portes de garatge, a més de proporcionar seguretat, confort i un alt grau d’aïllament tèrmic, també presenten una major incidència de llum natural i una millor ventilació.