Hörmann presenta FlexFire, la seva nova cortina de tela contra incendis.

foto
Nova cortina de protecció contra el foc FlexFire, de Hörmann.

Hörmann amplia el seu programa de protecció contra incendis presentant la nova cortina de protecció contra el foc FlexFire per a grans obertures, elaborada de teixit amb filament de vidre reforçat i cable V4A per assolir la resistència de foc classe E 120. Està específicament dissenyada per incorporar-la en àrees on hi ha poc espai d’emmagatzematge sobre o a la banda de l’obertura. Funciona amb un dispositiu de subjecció d’acord amb la norma EN 14637 i marcatge CE, amb sensors visuals de fum que monitoritzen l’àrea de la porta i asseguren el tancament fiable de la cortina si detecta fum. A més, la unitat de control pot estar connectada a sistema d’alarma d’incendis i en cas d’incendi, la cortina de protecció es tanca amb només 4 segons per metre.

foto
FlexFire està elaborada a base de teixit amb filament de vidre reforçat i cable V4A per assolir la resistència del foc classe E 120.

Gràcies a les sofisticades guies de FlexFire, els hotels, edificis públics, oficines i botigues poden comptar amb més seguretat i protecció contra incendis sense perdre l’estètica de l’espai. Així mateix, el seu muntatge és ràpid i senzill, ja que compta amb un motor tubular aplicat en l’eix de la porta amb un cablejat pre confeccionat llest per connectar i dues peces de carrils-guia. La cortina de tela contra incendis FlexFire es converteix en una gran opció per garantir una elevada protecció en qualsevol instal·lació comercial i industrial, tot això sense renunciar a l’estètica ja que s’integra amb total discreció.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content