foto
SPIDER PULUS

Automatismes Pujol va estar present en Smart Doors a Madrid, certamen celebrat a Ifema entre els dies 25 i 28 de febrer. Entre les seves novetats, la firma va presentar el nou motor per a portes seccionals, Spider Plus, operador a 24V per a ús intensiu, des 600nm a 1200Nm. Aquest model disposa d’una gran varietat de guies de corretja i cadena de diferents longituds. Es complementa amb quadre de maniobra i receptor integrats en el motor, així com a límit mecànic incorporat a la guia. Per tot això, Spider Plus és un accionador idoni per a qualsevol context. També en aquest certamen, Automatismes Pujol va presentar els nous models de motors Winner 600/240 per tancaments enrotllables fins 380Kg, amb i sense electrofrè. Aquests, al costat dels de diàmetre 200/60 i 280/101, tanquen la gamma més completa de la signatura.

foto
Winner 600/240.