QUINS AUTÒNOMS AFECTATS PEL COVID-19 TENEN DRET A LA PRESTACIÓ EXTRAORDINÀRIA?

Tots els autònoms que s’hagin vist obligats a tancar els seus negocis a causa de l’estat d’alarma i tots aquells que hagin patit una caiguda d’un 75% dels ingressos a conseqüència dels efectes del Covid-19, tindran dret a la prestació aprovada pel Consell de Ministres i anunciada pel Govern espanyol a començaments d’aquesta setmana.

Els autònoms que compleixin aquests requisits estaran exempts de pagar cotitzacions a la Seguretat Social i, a més, rebran una prestació equivalent al 70% de la base reguladora, fet que suposa un mínim de 661€ per als qui hagin hagut de tancar el seu negoci o hagin perdut el 75% de la seva facturació.

Ahir el Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions va fer públic un comunicat davant les informacions aparegudes en mitjans de comunicació i xarxes socials sobre aquesta prestació extraordinària per a autònoms. El comunicat desmenteix qualsevol modificació d’aquesta prestació i recorda que les “fake news” només pretenen generar incertesa entre aquest col·lectiu i la societat en general.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content