En aquests moments d’excepcionalitat, la patronal demana que les empreses o entitats que es trobin en situacions dominants siguin especialment responsables. Barcelona, ​​1 d’abril de 2020. PIMEC ha posat en marxa una bústia de denúncies a l’servei de pimes i autònomes després de detectar alguns casos de pràctiques abusives per part d’empreses o entitats que es troben en situació de poder davant la crisi de l’Covid- 19.

La patronal demana que aquelles empreses o entitats que es trobin en situacions dominants siguin especialment responsables i adverteix que denunciarà totes les males praxis que percebi i constati davant l’autoritat competent.   Totes les denúncies que arribin a la bústia habilitat per la patronal seran analitzades per un equip de professionals de PIMEC, que estudiarà cada cas, per donar resposta a cadascuna de les problemàtiques plantejades. La informació es tractarà de manera agregada i mantenint l’anonimat dels denunciants i la confidencialitat dels casos, llevat que la persona autoritzi que la denúncia sigui pública.  

El formulari de denúncia, també recull un apartat concret relacionat amb els problemes que s’estan trobant les empreses a l’hora d’accedir a les línies de finançament aprovades per fer front a la crisi de l’coronavirus.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×