En aquests moments d’excepcionalitat, la patronal demana que les empreses o entitats que es trobin en situacions dominants siguin especialment responsables. Barcelona, ​​1 d’abril de 2020. PIMEC ha posat en marxa una bústia de denúncies a l’servei de pimes i autònomes després de detectar alguns casos de pràctiques abusives per part d’empreses o entitats que es troben en situació de poder davant la crisi de l’Covid- 19.

La patronal demana que aquelles empreses o entitats que es trobin en situacions dominants siguin especialment responsables i adverteix que denunciarà totes les males praxis que percebi i constati davant l’autoritat competent.   Totes les denúncies que arribin a la bústia habilitat per la patronal seran analitzades per un equip de professionals de PIMEC, que estudiarà cada cas, per donar resposta a cadascuna de les problemàtiques plantejades. La informació es tractarà de manera agregada i mantenint l’anonimat dels denunciants i la confidencialitat dels casos, llevat que la persona autoritzi que la denúncia sigui pública.  

El formulari de denúncia, també recull un apartat concret relacionat amb els problemes que s’estan trobant les empreses a l’hora d’accedir a les línies de finançament aprovades per fer front a la crisi de l’coronavirus.