Recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l’efecte del coronavirus SARS-CoV-2

Una vegada finalitzat el dia 9 d’abril el permís retribuït recuperable establert en el Reial Decret 10/2020, es preveu un retorn a l’activitat de diversos sectors, especialment a partir demà, 14 d’abril a Catalunya.

En el marc del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, els agents socials i econòmics més representatius  PIMEC, Foment, CCOO i UGT, juntament amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Departament d’Economia i Hisenda, el Departament d’Interior, el Departament de Salut, el Departament de Territori i Sostenibilitat, i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat  de Catalunya, vam consensuar ahir, 12 d’abril, un document de Recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l’efecte del coronavirus SARS-CoV-2, amb la intenció de donar pautes per la tornada a la feina, així com per a les empreses i persones treballadores que no havien aturat la seva activitat o que tornaran en un futur.

En el primer bloc s’especifiquen Recomanacions de mesures preventives i organitzatives per a empreses i persones treballadores i orientacions per planificar una tornada a la feina segura en el cas d’aturada d’activitat. Es distribueixen en:

 • Mesures prèvies a la represa de l’activitat 
 • Mesures amb relació a la mobilitat
 • Mesures relacionades amb les zones comuns
 • Mesures relacionades amb les zones de treball
 • Mesures higièniques, de neteja i desinfecció

Tractant també de manera específica:

 • La Coordinació empresarial
 • Els Serveis de Prevenció i valoració de les situacions vinculades al coronavirus
 • Les mesures especials per a treballadors i treballadores que presten serveis en entorns d’assistència medicosanitària, sociosanitària i residencial
 • Les mesures especials per a treballadors i treballadores que presten serveis en l’atenció domiciliaria

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
 • CONSENT
 • PHPSESSID
 • inbound_referral_site
 • lead_session
 • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content