El Consell de Ministres aprova una pròrroga del pagament d’impostos per a pimes i autònoms

El Consell de Ministres ha aprovat avui la pròrroga del pagament d’impostos per a pimes i autònoms. Aquesta mesura suposa l’ajornament del pagament trimestral d’impostos de forma que les empreses que facturen menys de 600.000 euros tindran un mes per presentar les seves declaracions, amb una pròrroga en l’abonament trimestral de l’IVA fins al 20 de maig. A més, les empreses tindran més marge per pagar l’IRPF i l’impost de societats.

La portaveu del Govern espanyol, María Jesús Montero, ha dit en una roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres que aquesta mesura afectarà 3,4 milions de contribuents i  un 95% de les empreses i els autònoms.

Així mateix, sobre el fet que aquesta setmana s’està produint el retorn a l’activitat laboral dels treballadors que no poden teletreballar, el Govern espanyol ha explicat que la jornada s’està desenvolupant amb total normalitat i sense incidents destacables. A més, Montero ha anunciat que aquesta setmana el president Pedro Sánchez durà a terme, entre dijous i divendres, reunions amb els diferents partits polítics per treballar en la reconstrucció social i econòmica del país.

D’altra banda, s’ha destacat que el Govern espanyol està treballant per facilitar als autònoms la declaració per estimació directa i permetre’ls renunciar al sistema de mòduls temporalment, mesures que es tractaran en les pròximes reunions del Consell de Ministres.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content