El Govern espanyol sol·licita prorrogar l’estat d’alarma fins al 7 de juny

El Consell de Ministres va anunciar ahir que avui el Govern d’Espanya sol·licitarà al Congrés dels Diputats la quarta i última pròrroga de l’estat d’alarma fins al 7 de juny. Així doncs, les formacions polítiques debatran i votaran avui aquesta mesura a la cambra parlamentària.

D’altra banda, el Govern espanyol ha aprovat el Projecte de Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica amb la finalitat d’aconseguir la neutralitat d’emissions a Espanya abans del 2050. Aquesta llei preveu també per a l’any 2030 la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle en un 20% respecte als nivells de 1990.

A més, el ministre de Sanitat ha anunciat que l’ús de la mascareta serà obligatori, a banda del transport públic com fins ara, en espais tancats, i a la via pública sempre que no es pugui respectar la distància interpersonal de seguretat de dos metres.

Per a més informació, pots consultar la pàgina web de la Moncloa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content