Hörmann, conscient de la situació actual i per seguir oferint la màxima qualitat, presenta l’automatisme per a portes PortaMatic, un sistema que garanteix la màxima higiene amb què es pot obrir i tancar còmodament les portes d’interior de forma automàtica i sense necessitat de contacte . A causa de la situació actual que requereix una nova normativa d’higiene, l’automatisme per a portes PortaMatic es converteix en un automatisme ideal per a oficines, hospitals, laboratoris i consultes mèdiques a causa de l’alt risc de contagi en aquest tipus d’instal·lacions. A més, combinat amb un interruptor sense contacte, garanteix protecció amb total fiabilitat. Així mateix, l’automatisme per a portes PortaMatic està indicat tant per a portes d’àmbit privat com públic. Es pot instal·lar en habitatges que necessiten ser adaptades per problemes físics de mobilitat o simplement en aquelles en què no es vol renunciar a un major confort.

foto
Automatisme PortaMatic, de Hörmann, per a l’obertura automàtica sense contacte de portes.

D’altra banda, la seguretat i el confort són també factors claus en el moment de triar el sistema de portes interiors per als habitatges. Conscient d’això, Hörmann aposta per aquest innovador sistema per a portes d’interior, ja siguin de fusta o acer, que executa l’obertura i tancament de les portes amb funcions d’arrencada i parada suaus de forma silenciosa. Els desplaçaments de la porta s’executen a una força reduïda, oferint així una alta seguretat. A més, el seu consum elèctric és mínim, sent fins a un 25% més barat comparat amb altres automatismes.

El seu muntatge és molt senzill: l’automatisme es fixa per sobre de la porta o en el cèrcol, la guia de lliscament es pot enganxar còmodament en el full de la porta i, quan es necessiti, es pot retirar.

D’entre les seves múltiples funcionalitats, cal esmentar que l’obertura i el tancament de la porta es senyalitzen mitjançant un senyal acústic i una il·luminació LED integrada abans que s’iniciï el moviment. També, incorpora l’innovador sistema via radiofreqüència BiSecur que permet gestionar l’automatisme de manera segura mitjançant un emissor manual o polsador interior via radiofreqüència.

Cal destacar que inclou nombroses funcions addicionals, com funcionament automàtic, per impulsos, semiautomàtic, de tancament i combinat, que permeten personalitzar l’automatisme. Aquestes funcions són a més combinables entre si i es poden controlar fins a 4 funcions mitjançant un emissor manual. D’aquesta manera, PortaMatic brinda plena flexibilitat d’ús i es pot reajustar en qualsevol moment.