Les zones sanitàries de la ciutat de Barcelona, Metropolitana Sud i Metropolitana Nord passen avui a la Fase 1

El Govern espanyol va anunciar el divendres que ahir, dilluns 25 de maig, passen a la Fase 1 les zones sanitàries de la ciutat de Barcelona, Metropolitana Sud i Metropolitana Nord. Així ho ha publicat el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) en l’Ordre SND/440/2020 del Ministeri de Sanitat sobre la gestió de la crisi sanitària de la covid-19 en aplicació del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Entre altres qüestions, la Fase 1 permet la reobertura de locals i establiments minoristes amb una superfície igual o inferior a 400 metres quadrats, a un 30% de l’aforament total i garantint una distància mínima de 2 metres entre clients. També es permet la reobertura d’hotels i establiments turístics, així com de les terrasses a l’aire lliure en relació amb la restauració i l’hostaleria, limitant-se al 50% de les taules i garantint una distància de 2 metres entre aquestes. A més, amb l’objectiu de reduir la mobilitat dels treballadors, es mantenen les recomanacions a empreses de teletreball i mesures de reorganització i conciliació. D’altra banda, els ajuntaments podran procedir a la reobertura dels mercats a l’aire lliure.

El Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran, i Terres de l’Ebre passen a la Fase 2. En aquesta fase es permet, entre altres qüestions, la reobertura de locals i establiments minoristes amb independència de la seva superfície útil d’exposició i venda, sempre que compleixin els requisits establerts amb diferents mesures de seguretat i protecció de la salut. També podran reobrir al públic els establiments d’hostaleria i restauració per a consum al local, sempre que no se superi un 40% del seu aforament.

Per a més informació, pots consultar la pàgina web de la Moncloa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content