El BOE publica les mesures de flexibilització de la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat recentment l’Ordre Ministerial que recull les mesures d’aplicació en la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Entre altres qüestions, s’estableix que podran obrir-se els establiments i locals comercials minoristes i d’activitats de serveis professionals amb independència de la seva superfície útil d’exposició i venda, sempre que es limiti el seu aforament al 50%. A més, s’indica que s’establirà un horari d’atenció amb servei prioritari per a majors de 65 anys.

En aquesta fase es permet també l’obertura al públic de les zones comunes i recreatives dels centres i parcs comercials, encara que es limita el seu aforament al 40%, alhora que l’aforament dels locals i establiments comercials situats al seu interior es fixa en un 50%.

En l’àmbit de l’hostaleria, les terrasses a l’aire lliure poden obrir al 75% de la seva capacitat i es permet el consum a la barra sempre que es garanteixi la distància de seguretat. Als hotels i allotjaments turístics es permet l’obertura al públic de les zones comunes sempre que no superin el 50% del seu aforament. Pel que fa a les activitats turístiques, es flexibilitzen les condicions per a la pràctica d’activitats de turisme actiu i de natura amb grups de fins a 30 persones.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Moncloa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content