Mesures de flexibilització per als territoris en fase 2 i fase 3

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat recentment l’Ordre SND/507/2020 de mesures de flexibilització de determinades restriccions per als territoris que es troben en fase 2 i els que es troben en fase 3.

Entre les mesures de flexibilització previstes, s’eliminen les restriccions a l’ocupació dels vehicles respecte del total de places per als transports amb autobús i ferroviaris, així com per als transports terrestres col·lectius d’àmbit urbà i periurbà.

D’altra banda, en la fase 3 es permet l’obertura de discoteques i bars d’oci nocturn sempre que no se superi un terç del seu aforament i es compleixin les condicions previstes en aquesta ordre. A més, en els territoris en fase 3, es podrà consumir dins dels locals d’hostaleria i restauració, sempre que no se superi el 50% del seu aforament i es compleixin les condicions ja establertes en anteriors ordres.

• Mesures de flexibilització per al comerç.

• Mesures de flexibilització per al turisme.

Per a més informació, pots consultar la pàgina web de la Moncloa

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content