Erreka desenvolupa Populus, sistema per a control d’aforament integració a la porta automàtica

Erreka Accessos Automàtics socis del Gremi segueix amb el seu compromís de col·laborar en la lluita contra el COVID-19 i presenta Populus, el seu sistema de control d’aforament integrat amb la porta automàtica. El seu objectiu és garantir la correcta operativa de l’accés a tot tipus de locals comercials, hospitals, infraestructures de transport, oficines, empreses, etc. Amb Populus, Erreka uneix la seva producció de portes automàtiques, amb tecnologia puntera de comptatge de persones i analítica avançada de vídeo, per garantir l’adequat flux de clients i estricte control d’aforament segons les diferents mesures de control d’aforament. Aquest sistema ofereix la garantia enfront de inspeccions i clients que l’aforament està estrictament controlat segons regulació local i compleix amb el distanciament apropiat. El nou sistema de control Populus no només serveix per a temps de COVID-19, sinó que ofereix enormes possibilitats d’escalabilitat a nivell d’intel·ligència de negoci, per poder aprofitar a el màxim la inversió en èpoques on el control d’aforament ja no sigui una obligatorietat legal . Aquest nou sistema i tecnologia puntera, és capaç de produir, de forma senzilla, informes per direcció comercial de l’negoci i la planificació estratègica.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content