Els serveis de serralleria cada vegada són més sol·licitats pels ciutadans. Comptar amb un servei de serralleria expert és una garantia de seguretat per a qualsevol habitatge o local.

Els serveis que ofereixen en l’actualitat són molt variats i útils per a tot tipus d’habitatges i negocis.

Tots necessitem, en algun moment de les nostres vides, de el servei d’un manyà de confiança. Els serveis que ofereixen els serrallers Segons explica el Gremi de Serrallers de Catalunya, entre els serveis més freqüents per als que són demandats aquests professionals destaquen: – Obertura de portes. La pèrdua d’una clau és un succés molt freqüent i li pot passar a qualsevol. Cada dia milers de serrallers són requerits al nostre país per a procedir a l’obertura de portes a habitatges o locals de forma segura i sense causar cap mal a portes o panys. Els serrallers professionals amb anys d’experiència són capaços d’obrir qualsevol tipus de porta, des cuirassades fins blindades. – Un altre servei que proporcionen els serrallers amb gran assiduïtat és el canvi de panys. En l’actualitat existeixen models de panys que ofereixen gran seguretat i són una garantia davant les intromissions d’estranys. Canviar un pany vella que no ofereix protecció amb una amb sistema antibumping, per exemple, sempre és una bona mesura. Els panys anti bumping es caracteritzen per una molt bona resistència davant els intents dels amics de l’aliè de robar a cases i negocis.

Obertura de caixes fortes. L’oblit d’una clau o el bloqueig d’una caixa forta són motius recurrents per demanar l’auxili d’un manyà especialitzat. Aquest treball és força delicat i requereix d’experts amb experiència – Reemplaçament de bombins. En ocasions, els panys fallen, no tancant-se de forma correcta o atrancándose. Davant d’aquestes situacions pot ser necessari canviar el barret fort. Els serrallers arreglen bombins de forma quotidiana o instal·len nous sistemes, en el cas de ser necessari. – Instal·lació de persianes. Les persianes de seguretat són un complement indispensable per a moltes botigues. Els serrallers instal·len i reparen persianes metàl·liques, augmentant la seguretat de molts negocis.

Els avantatges d’un servei professional de serralleria Un cop establerta la necessitat de comptar amb serrallers experts en nombroses situacions, és el moment de reflexionar sobre els avantatges que ofereixen aquests serveis a l’ciutadà. Un servei de serrallers experimentats té diversos avantatges. El Gremi de Serrallers de Catalunya ens ajuden a enumerar aquests beneficis: – Servei 24 hores. Alguns usuaris necessiten d’un servei urgent per resoldre el seu problema. Per exemple, un negoci que no pot ser obert requereix d’un remei gairebé instantani i d’això s’encarreguen els serrallers que ofereixen un servei immediat les 24 hores del dia i 365 dies de l’any, incloent festius i caps de setmana. – Seguretat per a tothom. Empreses i particulars poden beneficiar-se de el servei prestat pels serrallers. “La seguretat dels clients és la nostra raó de ser. Mantenir el negoci o l’habitatge segura dels lladres és una prioritat per a tots “, – Assessorament professional. Els serrallers especialitzats amb anys d’experiència assessoren als seus clients sobre els panys, caixes fortes o portes més indicades per a les seves necessitats personals. Amb això els clients estalvien diners i obtenen el millor producte disponible al mercat per les seves característiques personals.

Costos econòmics. Els millors serrallers professionals ofereixen costos econòmics als seus clients. Presenten sempre un pressupost abans de fer un treball i es cenyeixen de forma escrupolosa a ell. Fan estalviar diners als seus clients amb un treball de preus molt ajustats. Els tipus de panys més sol·licitats Per acabar, entre els tipus de panys més sol·licitats en l’actualitat cal esmentar diversos. Es tracta de panys segures i rendibles que ofereixen un gran rendiment si són instal·lades per tancadors qualificats: – Panys cilíndriques. La seva estructura té una peça central amb barret fort en forma de pera. N’hi ha d’alta seguretat amb bombin antibumping i altres mesures avançades com antitrepant i antirossinyol. – Panys encastades. Aquesta classe de panys compten amb un dispositiu a la maneta que permet obrir des de l’interior i fer girar el pestell. Són recomanades per a portes de banys i interior d’habitatges, sempre que es pretengui aïllar unes zones d’altres i obrir des de l’interior. – Panys tubulars. Es caracteritzen perquè, en elles, pany i pom estan unides per un mateix mecanisme. S’obren o tanquen des de l’interior prement un botó. – Panys electrònics o digitals. Són les més avançades pel que fa a la tecnologia doncs, actualment, poden personalitzar per ser obertes mitjançant empremta digital, telèfon mòbil o aplicacions. Hi ha un tipus de pany per a cada necessitat i tan important és seleccionar la classe de pany adaptada a les nostres necessitats com recórrer a un manyà de confiança perquè les instal. El manyà s’ha convertit en un professional de proximitat versàtil a què hem de recórrer a múltiples situacions i que ens fa la vida molt més fàcil.