PIMEC reclama l’ajornament del termini de presentació de les declaracions de renda i patrimoni

La Comissió Economicofiscal de la patronal posa de manifest les dificultats que estan patint els contribuents en relació a les declaracions de l’IRPF i l’Impost sobre el Patrimoni de 2019. L’entitat proposa facilitar a la majoria dels contribuents el correcte compliment de les seves obligacions tributàries, així com evitar costos per recàrrecs o sancions.

Barcelona, 19 de juny de 2020. PIMEC, a través de la seva Comissió Economicofiscal, reclama l’ajornament del termini de presentació de les declaracions de renda i patrimoni, que finalitza el pròxim 30 de juny. Davant les dificultats que estan patint els contribuents per atendre les obligacions derivades de la preparació i presentació de les declaracions de l’IRPF i l’Impost sobre el Patrimoni de 2019, la patronal reclama l’ajornament del termini de presentació de les declaracions de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i de l’Impost sobre el Patrimoni corresponents a l’exercici 2019, amb l’objectiu de facilitar a la majoria dels contribuents el correcte compliment de les seves obligacions tributàries, així com evitar costos per recàrrecs o sancions.

Tenint en compte els efectes del confinament en la majoria de contribuents i les limitacions derivades de l’estat d’alarma i de la mobilitat ciutadana, PIMEC alerta que aquests factors estan dificultant greument la preparació i complementació adequades de les declaracions. A això  s’ha d’afegir la major complexitat dels impresos a complimentar i les dificultats en la recuperació de la documentació necessària per formalitzar correctament les declaracions.

Documents descarregables: 

https://www.pimec.org/sites/default/files/np_ajornament_presentacio_declaracio_de_renda_i_patrimoni_1_2.pdf 

Nota de premsa

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content