El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, va anunciar ahir que el Govern espanyol ha consensuat amb les principals associacions de treballadors autònoms l’extensió fins al pròxim 30 de setembre de les ajudes a aquest col·lectiu pels efectes de la Covid-19,que el Consell de Ministres extraordinari ha aprovat avuiA més, s’han establert noves mesures, com la prestació extraordinària per als autònoms de temporada.

Pròrroga de l’exempció de les quotes de la Seguretat Social

Aquesta mesura es continuarà aplicant als treballadors autònoms que estiguin percebent la prestació extraordinària, que inclou una ajuda econòmica i una exempció de les quotes. Així doncs, aquests treballadors no pagaran la quota de juliol i tindran una exempció del 50% a l’agost i del 25% al setembre.

Prestació per cessament d’activitat

Els beneficiaris de la prestació extraordinària podran sol·licitar la prestació ordinària per cessament d’activitat, sempre que acreditin una reducció de la facturació del 75% del tercer trimestre de 2020 respecte al mateix període d’un any abans, entre altres requisits.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Moncloa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×