L’acord signat avui preveu que els professionals associats al Consell de Gremis que requereixin de condicions especials per realitzar la seva activitat, podran excedir els 30 minuts habituals a les places de càrrega i descàrrega i arribar fins a les 2 o les 6 hores d’ús. L’objectiu és donar resposta a les demandes i les necessitats dels diferents gremis
professionals, facilitant la seva tasca.

– El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme i l’Ajuntament de Barcelona han signat un conveni de col·laboració dirigit a cobrir les necessitats actuals dels gremis associats a aquesta entitat en relació amb l’estacionament a la ciutat. A l’acte de signatura hi ha pres part la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón i el president del Consell de Gremis, Joan Guillén.

El conveni preveu que l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), posi a disposició del Consell de Gremis noves opcions per millorar les condicions de l’estacionament de curta durada dels diferents gremis professionals

La mesura dona resposta a una demanda històrica d’aquests col·lectius, atenent les necessitats dels diferents gremis que requereixen incrementar la franja horària permesa per realitzar la càrrega i la descàrrega dels seus productes. Així, la duració màxima de l’estacionament que era de 30 minuts serà de fins a 2 hores en les franges compreses entre les 8 i les 10 hores; i entre les 14 hores i les 20 hores. Addicionalment, aquests vehicles podran obtenir fins a 6 permisos especials per mes, que permetran una duració màxima de fins a 6 hores en la franja compresa entre les 14 hores i les 20 hores.
Això permetrà adaptar millor el temps horari a les necessitats reals dels diferents professionals. En paral·lel, el conveni també preveu continuar mantenint els descomptes i avantatges pactats als titulars de la Targeta Professional per a l’Estacionament Regulat en superfície- AREA- i a la Xarxa B:SM. El conveni signat té una vigència d’un any, prorrogable.

conveni mob

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×