El Govern estén a bona part de l’àrea metropolitana de Barcelona, la Noguera i la resta del Segrià les mesures contra la covid-19 preses a l’Hospitalet de Llobregat

covid-19 coronavirus

El comitè tècnic del PROCICAT recomana no sortir de casa si no és imprescindible, prohibeix les reunions de més de deu persones, limita l’aforament de bars i restaurants al 50% i tanca cinemes, teatres, locals d’oci nocturn i gimnasos. També es prohibeixen les visites a les residències de gent gran i es recomana cita prèvia per anar als locals comercials.

PIMEC demana que les restriccions anunciades vagin acompanyades de mesures de suport als sectors empresarials més afectats. La patronal entén totes les mesures sanitàries per frenar la pandèmia, però recorda que també cal protegir l’economia, especialment el teixit de pimes i autònoms durament castigats en els darrers mesos.

Les mesures inclouen:

 • La prohibició de fer reunions de més de deu persones, tant en l’àmbit públic com en el privat.
 • La recomanació de no sortir de casa si no és per realitzar activitats essencials, com ara rebre assistència sanitària, desplaçar-se a la feina o per comprar productes de primera necessitat, com els d’alimentació.
 • Pel que fa a la resta de comerços, es recomana demanar-hi cita prèvia.
 • Tots els establiments hauran d’incrementar les mesures de precaució i higiene a l’interior dels locals.
 • Es redueix al 50% l’aforament als bars i restaurants.
 • Tancar els locals d’oci, discoteques, sales de festes i gimnasos.
 • Es prohibeixen les visites a les residències de gent gran.

Aquestes mesures queden recollides en dues resolucions que es publicaran al DOGC i entraran en vigor un cop les validi l’autoritat judicialInicialment tindran una durada de quinze dies, un termini que es pot modificar en funció del que dictin les autoritats sanitàries.

La resolució afecta els municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs i Badalona.

També, els municipis lleidatans dels Alamús, Albatàrrec, Alcanó, Alcoletge, Alfarràs, Alfés, Alguaire, Almacelles, Almatret, Almenar, Alpicat, Artesa de Lleida, Aspa, Benavent de Segrià, Corbins, Gimenells, i el Pla de la Font, Llardecans, Massalcoreig, Maials, Montoliu de Lleida, la Portella, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sarroca de Lleida, Sudanell, Sunyer, Torrebesses, Torrefarrera, Torre-serona, Vilanova de Segrià i Vilanova de la Barca.

Per a més informació pots consultar la pàgina web de PIMEC específica sobre el coronavirus.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
 • CONSENT
 • PHPSESSID
 • inbound_referral_site
 • lead_session
 • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content