Ara que l’Estat d’Alarma ha arribat a la seva fi,en les últimes setmanes sobre l’impacte econòmic de la crisi de l’coronavirus en el sector de la serralleria de seguretat. Sens dubte una radiografia de com la pandèmia de la Covid-19 ha influït en el sector. Un sector de petits negocis En l’estudi s’ha monitoritzat a 150 empreses de serralleria de seguretat de tot Espanya . Les empreses de serralleria consultades tenen majoritàriament (54%) de 2 a 5 treballadors; més d’un 34% són autònoms o empreses unipersonals, un 9% són empreses que tenen de cinc a nou treballadors i tan sols un 3% de les empreses consultades tenen més de 10 treballadors.

foto

La pandèmia de la COVID-19 i l’establiment de l’Estat d’Alarma des del 13 de març va provocar que el 11% de les serralleries de seguretat no hagi realitzat cap activitat, mentre que més de 54% han tingut una activitat entre un 10 i un 15%. El 85% de les serralleries no ha treballat ni el 20% de la seva activitat Un 20% de les empreses ha tingut una activitat entre el 15% i el 20%. Així mateix, gairebé el 6% han treballat fins a un 25% d’activitat normal. Destaquem també que un altre 6% han estat a la meitat de la seva activitat. Les avaries en els sistemes de tancament i els intents de robatori en segons habitatges, les activitats més freqüents La majoria de les activitats realitzades durant el període fins a l’obertura de la fase 1 en les diferents autonomies s’han dut a terme per realitzar avaries, en gairebé un 66%, seguit de la pèrdua de claus amb un 37% i els robatoris en segones habitatges i establiments amb un 34%. Altres activitats dutes a terme pels serrallers han tingut a veure amb el manteniment de comunitats, serveis d’oblit de claus posades per dins o simples obertures de portes.

En 3 de cada 4 serralleries, la facturació ha baixat més de l’75% El volum de l’activitat ha anat de la mà de la caiguda de l’volum d’ingressos en les empreses, en què més de l’14% ha estat de el 100% i més de l’60% els ingressos han baixat un 75%. En més de el 8%, ha caigut a la meitat i en un 9% els ingressos han baixat un 9%. El present i el futur de el sector Amb aquest panorama, les serralleries de seguretat han adoptat diverses mesures per fer front a la crisi. Gairebé un 40% s’han acollit als ERTEs que el Govern va establir. El 17% de les empreses de el sector que s’han acollit a aquest mecanisme, creuen que no podran mantenir l’ocupació després de l’estiu.

Gairebé el 73% de les empreses enquestades creu que la crisi econòmica provocada per la pandèmia encara afectarà negativament als seus negocis aquí a un any, mentre que una quarta part opina que no es veurà afectada aquí a un any. A més, un 23% es va acollir a prestem ICO, mentre que la quarta part no s’han adoptat cap mesura. Valoració negativa de la gestió de govern Gairebé el 83% dels serrallers de seguretat enquestats valoren negativament les mesures adoptades pel Govern central. Un 11% les qualifica com a correctes, mentre que només un 5% les qualifica com a positives. Dos de cada tres serrallers de seguretat opina que s’haurien d’haver dut a terme més ajudes directes a pimes i autònoms, així com una major ampliació de la suspensió de les obligacions tributàries

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×