adjuntem informació de la empresa AYR Opening Doors col·laboradora del Gremi.

Davant l’alarmant augment de casos d’ocupació il·legal en segones residències, la tremenda dificultat existent per expulsar els habitants il·legals que han ocupat un immoble, i l’alarma generada entre la població espanyola, des AYR Opening Doors, fabricant espanyol d’innovadores solucions domòtiques per la protecció de la llar i el control intel·ligent dels accessos, volem posar en valor els nostres dispositius de seguretat per a portes, i indicar que la millor mesura SEMPRE és la PREVENCIÓ.

Us adjuntem una nota de premsa, diverses fotografies, i un vídeo, que esperem resulti del vostre interès.

Si necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres, per ampliar informació o per a qualsevol altra consulta, no dubteu a fer-ho.