Les portes automàtiques estan dissenyades per tenir anys d’ús, de manera que garanteixen un bon retorn de la inversió inicial. Això no obstant, per una raó o una altra, fins i tot les portes automàtiques han de canviar-se de tant en tant. Llavors, quan podria ser el moment de considerar el reemplaçament automàtic de la porta?

reparacions costoses Si la teva porta es fa malbé, és possible que els costos de reparació siguin els mateixos, o més, que obtenir una porta de reemplaçament. Sens dubte, vas a obtenir més pels teus diners si optes per adquirir una porta nova, ja que s’estarà actualitzada amb les últimes característiques i avanços tecnològics. Un ús prolongat Les portes automàtiques estan dissenyades per anys d’ús, però, com qualsevol altra cosa, envelleixen. I amb l’edat poden venir problemes d’ús excessiu. Si et trobes amb problemes de funcionament amb regularitat i necessites reparar la teva porta amb més freqüència, no gaudeixes dels beneficis d’una porta automàtica que funciona de manera fiable. Així que probablement sigui hora de canviar-la per una de nova. I si les peces de recanvi necessàries per arreglar la teva porta ja no són fàcilment accessibles, aquesta és una altra senyal que podria ser el moment de canviar la teva antiga porta automàtica.

N

ecessitats canviants Finalment, si l’ús canvia, és possible que hagis de reemplaçar la teva porta automàtica, ja que ha de funcionar de manera òptima per a la seva funció desitjada. Per tant, si una de les teves entrades ha d’esdevenir una ruta d’escapament, és possible que hagis de considerar una porta completament nova per garantir alts estàndards de seguretat. De la mateixa manera, és possible que l’estat general de la porta o la seva aparença ja no compleixin amb els estàndards o la imatge del teu edifici, així que és hora que un canvi compleixi amb les teves expectatives estètiques. Si bé et recomanem mantenir les teves portes ben mantingudes per garantir una vida útil llarga i fiable, també creiem que és important saber quan les peces de recanvi ja no són la resposta i és hora de reemplaçar. Assegura’t de minimitzar el risc d’accidents o lesions en les teves entrades i gaudeix d’una excel·lent estètica i operacions eficaços.

Puertas automáticas: Breve descripción sobre sus tipos y ventajas

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×