PER QUÈ UNA PORTA ANTIOKUPA?

L’ocupació il·legal d’immobles és un fenomen creixent a Espanya S’estima que entre particulars i empreses es gasten més de 10 milions d’euros a l’any en processos legals de desokupaciones i contractació de serveis de seguretat, sense tenir en compte la lentitud dels processos, els ingressos irrecuperables i les conseqüències de malestar entre veïns. S’estima que una desokupació costi al voltant de 25 mil euros.

Una porta de seguretat antiokupa com la de Sekdoor Empresa col·laboradora del Gremi és una solució sorprenentment senzilla per a aquest problema ja que pel preu que ofereixen, tant de lloguer com de compra, el seu client acaba per estalviar temps, diners i preocupacions. Si et preocupa una potencial invasió del teu pis i encara no tens clar si la porta antiokupa és realment la solució indicada per a tu – o no saps si comprar o llogar – només cal una trucada i l’ajuden, sense qualsevol cost o compromís.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut