Es prorroguen i es modifiquen les mesures a Barcelona i municipis de l’àrea metropolitana, i a determinats municipis de la comarca de la Noguera, i finalitzen les mesures al Segrià

El departament de salut ha prorrogat les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la covid-19 als municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels i Gavà.

També ha prorrogat les mesures als municipis de la comarca de la Noguera següents: Àger, Albesa, Algerri, Avellanes i Santa Linya, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, La Sentiu de Sió, Térmens, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer.

Les dades epidemiològiques dels municipis de la comarca del Segrià mostren una millora de la taxa d’incidència acumulada de casos diagnosticats, que els assimila a d’altres territoris sense restriccions i, per això, es proposa la finalització de les mesures adoptades en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en els municipis d’aquesta comarca.

Pots consultar les mesures que adoptades inicialment aquí.

Les modificacions es refereixen sobretot a les activitats docents (incloses les universitàries), activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars) i activitats d’intervenció socioeducativa (serveis d’intervenció socioeducativa i centres oberts)

Les activitats docents (incloses les universitàries), les activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars) i les activitats d’intervenció socioeducativa (serveis d’intervenció socioeducativa i centres oberts), incloent el transport escolar, s’han de dur a terme d’acord amb els corresponents plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT i la normativa relacionada, aplicant rigorosament les mesures de prevenció i protecció de la salut.

Pots consultar les resolucions al DOGC aquí aquí.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content