Avui dia hi ha certa preocupació entre els professionals que conformen el sector de la serralleria, ja que segons ells vuit de cada deu llars es troben desprotegits a causa de la tinença de panys obsoletes. Avui dia hi ha certa preocupació entre els professionals que conformen el sector de la serralleria, ja que segons ells vuit de cada deu llars es troben desprotegits a causa de la tinença de panys obsoletes. És per això que, la majoria recomana avaluar l’efectivitat de la seva pany i canviar-la en cas que es constati que no compleix amb les especificacions de seguretat necessàries, només d’aquesta manera es podran evitar fets delictius.

Al mercat existeix una àmplia llista de professionals disposats a oferir als seus clients assessoria especialitzada, atenció immediata i sistemes moderns, potents i certificats, per portar la seguretat a l’extrem.

ELS SISTEMES DE SEGURETAT ANTICS DEIXEN LA PORTA OBERTA ALS ROBATORIS

Quan de seguretat es tracta, la prevenció i la informació són fonamentals per evitar que es produeixin fets que posin en risc la integritat de la llar i la família. Tot i que aquests temes posen en alerta a més d’un, és important saber que avui en dia els delinqüents, s’han modernitzat els seus sistemes per obrir portes en fraccions de segons i sense deixar rastre, per la qual cosa, és important comptar amb panys modernes que impedeixin aquest tipus d’accions. “Un pany amb més de 10 anys d’antiguitat té moltes possibilitats de ser ja vulnerable als últims sistema d’intrusió”, remarquen els professionals. En el cas de València, aquestes situacions es manifesten amb més força durant els períodes de vacances, quan les persones surten de casa per passar uns dies de descans en altres allotjaments. L’absència de vigilància a les cases o pisos i la presència d’elements de seguretat obsolets com la panys, deixen la porta oberta als anomenats “robatoris nets” en els quals la intrusió es perpetra obrint la porta principal de la mateixa manera que si tinguessin la clau. “Els lladres no necessiten gastar més de 300 € a Internet per fer-se amb un kit amb el qual poder obrir panys vulnerables”, remarquen, i continuen “a més, al no deixar tot just marques, el propietari de l’habitatge pot tenir problemes amb la cobertura d’assegurança a l’ésser molt complicat demostrar l’aplanament.

LA MODERNITZACIÓ DE LES PANYS: UNA MESURA “BARATA” PER GARANTIR LA SEGURETAT

Un dels problemes més greus, és que la ciutadania no ha caigut en compte de el risc que corre al no renovar els sistemes de seguretat de la seva llar. Quan parlem de sistemes de seguretat, no ens referim a complexes estructures amb costos exorbitants, sinó als panys. Segons estudis realitzats, a Espanya el 80% dels panys han perdut eficàcia, i amb això capacitat per protegir i protegir la llar. Un pany és considera antiquada, quan no s’ha canviat en una dècada i ha estat utilitzada per diferents persones, parelles o fins i tot famílies. En aquest sentit, la majoria de les empreses de seguretat, han donat suport al comunicat en el qual manifesten que a Espanya la seguretat ha minvat de manera significativa, a causa de la poca eficàcia que ofereixen els panys, i l’optimització de les habilitats de les delinqüents per obrir portes mitjançant noves tècniques i procediments. D’aquesta manera, la solució a el problema sembla ser la modernització dels panys, que passa per la instal·lació de sistemes que funcionen com a escuts protectors i impedeixin l’èxit dels delinqüents. Així mateix per incrementar l’efectivitat de la mesura, la modernització ha de ser recolzada per pràctiques com, no compartir amb desconeguts o persones de poca confiança dades sobre les dates en les que la llar estarà sol i implementar estratègies com sol·licitar a algun amic o familiar que reculli el correu perquè sembli que estem a casa.

TIPS PER TRIAR PANY ADEQUADA I INCREMENTAR LA SEGURETAT DE LA LLAR

Si volem blindar la nostra llar i hem pres la decisió de substituir el pany, el més recomanables és buscar assessoria especialitzada per conèixer el sistema que millor s’adapta a les nostres necessitats i informar-nos sobre les novetats que existeixen i els panys més segures.

Per triar el pany perfecta, cal avaluar les característiques de la qual es troba instal·lada, ja que a partir de la informació obtinguda serà possible millorar-la. Perquè el pany escollida compleixi les normes de seguretat, cal que disposi al menys de tres punts d’ancoratge a el marc de la porta (superior, inferior i lateral).

Si per qüestions de treball, vostè ha d’absentar constantment de la llar, els panys amb clau de seguretat amb codi únic a Europa i els panys amb forrellat de control, poden ser per a vostè una opció molt útil ja que incrementaran de forma significativa la seguretat.

Una opció que també pot resultar efectiva, són els panys antibumping, aquestes estan constituïdes per un complex sistema de pistons, que dificulten l’obertura per persones no autoritzades. Una altra solució són les modernes panys invisibles, com els autoblocants, amb els quals és possible evitar la seva obertura des de l’exterior, aquest tipus de sistemes s’utilitzen per autoritzar l’ingrés un sistema de comandament.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×