Noves mesures per contenir els brots de covid-19. Durada prevista fins al 23 de novembre

Protecció civil ha comunicat una nova pròrroga de les mesures de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la covid-19 i protegir la salut de la població del territori.

Les mesures aprovades pel #PROCICAT no entraran en vigor fins la seva publicació al DOGC, prevista durant la matinada de divendres 13 a dissabte 14 de novembre. Fins llavors no hi ha cap canvi i continuen vigents les mesures que ja s’estaven aplicant.

Cal destacar com a novetat que es permet l’obertura de les empreses que ofereixen serveis que impliquin contacte personal, sempre que es concertin en cita prèvia de forma individual i que les persones encarregades de prestar-los disposin dels equips de protecció adequats al nivell de risc. En el desenvolupament de l’activitat s’hauran d’extremar les mesures higièniques. Així, previsiblement, es permetrà obrir als centres de bellesa. 

D’altra banda, el Govern mantindrà les limitacions en el sector de la restauració fins, almenys, el 23 de novembre, a les 00 hores. 

Pots consultar el detall de les mesures aquí.

Per a més informació pots consultar la pàgina web del Gremi específica sobre el coronavirus.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content