La serralleria és un aspecte que podem trobar a tots els habitatges, locals i negocis, fàbriques, magatzems i en general en qualsevol lloc, però tot i això no sol tenir molt en compte. Això porta al fet que descuidem la serralleria i els seus elements, els panys i els seus barrets forts, la porta en si, caixes fortes, etc., fins que ens trobem en que per una raó o una altra necessitem els serveis d’un manyà.

Un habitatge o propietat recentment adquirides:

Si recentment has adquirit o llogat una propietat, és aconsellable canviar el pany, la combinació, etc., ja que no podem saber quantes còpies de la clau hi ha o qui les té.

Sobre caixes fortes:

En cas de decidir-te per fer ús d’una caixa forta és millor optar per fixar-la, ja sigui a terra o una paret, ja que dificulta portar-se la caixa en cas de robatori. Els lladres volen el contingut, però si poden portar-sencera fàcilment la caixa forta no serveix a cap propòsit.

Víctima de robatori:

En situacions de robatori on entre les nostres pertinences es trobaven les claus de casa és convenient reemplaçar el pany per motius de seguretat, encara que el lladre no tingui manera de conèixer la direcció de la propietat. Hi ha casos d’individus realitzant còpies de les claus i buscant per tota la ciutat per trobar què pany obren, d’aquesta manera evitem portar-nos alguna sorpresa desafortunada.

Per pèrdua de claus:

Igual que recomanem canviar el pany en el cas anterior per motius de seguretat, també ho recomanem en cas de pèrdua de claus. Podem tenir la idea que la pèrdua es deu al fet que ens les hem oblidat en algun lloc o se’ns han caigut de la butxaca en el transcurs del dia, però sempre hi ha la possibilitat que es degui a un furt subtil.

Sobre panys:

A l’hora d’instal·lar un pany, recomanem encaridament que compti amb al menys tres punts d’ancoratge a el marc de la porta per ser realment segura, a més de comptar amb un barret fort anti-bumping. De res ens serveix un pany que s’obre amb un mètode tan popular i discret o que és fàcil d’evitar. De la mateixa manera, de res serveix un pany molt segura si sobre el que se sosté és fràgil, pel que recomanem no només un manteniment continu del pany, sinó també prestar atenció a la porta i el marc en si. D’aquesta manera allargarem la vida útil i la funcionalitat de la nostra porta i de la nostra pany i garantirem la nostra seguretat.

Comptar amb un manyà:

Quan necessitis els serveis d’un manyà et recomanem que demanis una estimació de l’preu segons el servei i la situació per evitar sorpreses, especialment abans de l’desplaçament. A més no sentis inconvenient a demanar a la persona que es presenta algun tipus d’identificació si ho consideres apropiat, de la mateixa manera que el tècnic podria demanar confirmació que la propietat és teva.

Sobre serralleria urgent:

Treballar amb un pany pot donar la sensació de ser fàcil per semblar simple, però és dífícil, requereix coneixement tècnic i experiència. Si perdem les claus i necessitem una obertura i canvi de pany urgents, ens cal a un tècnic professional que eviti dany innecessari i sigui eficient, i que realitzi el canvi apropiadament per no compremeter la seguretat de la nostra llar. Recomanem que no truqueu a el primer de canvi, sinó que compteu amb serrallers professionals i de confiança, que no trencaran innecessàriament, que treballen amb bons materials i compten amb un estoc d’ells per un servei ràpid.

Serralleria 24 hores:

En serralleria és comú que les empreses ofereixin serveis 24 hores a causa de la naturalesa de la feina, la qual cosa és còmode per la seva fàcil accés i dóna certa tranquil·litat de saber que sempre comptem amb un tècnic. No obstant això us recomanem que tingueu en compte la necessitat de el servei en si, ja que no hi ha cap necessitat específica per trucar a les 3 del matí per fer una còpia d’una clau, quan podem apropar-nos a la botiga en horari de treball comú i solucionar-ho en un moment. A més la nocturnitat i la urgència lògicament incorren en una taxa extra.

Preus de la serralleria:

Depenent de l’experiència que tingui la persona, pot haver-se trobat amb preus desorbitats que no estan justificats o preus barats que aixequen sospites i acaben en serveis no satisfactoris. Com en tot l’important és buscar un balanç, la serralleria en si requereix d’un material i d’una eina que depenent de el servei exigeix ​​un preu mínim, però no té perquè ser car. Un manyà professional t’oferirà un preu just segons el seu treball i el material que s’utilitza, compta amb tècnics de confiança que recomanin i treballin apropiadament.

Sobre la necessitat d’un bon manyà:

En el desenvolupament de la història els serrallers han adquirit certa importància, les persones sempre han tingut la necessitat de protegir els seus béns o de contrar l’accés a certs llocs. Tractem amb panys i elements de seguretat cada dia a cada aspecte de les nostres vides, i per tant, és comú que es facin malbé per deteriorament o necessitin canviar-se per seguir donant les mateixes prestacions de seguretat. Avui dia és important mantenir-se segurs de nous mètodes de robatori com el bumping. A més d’una senzilla reparació o el duplicat d’una clau, en les competències d’un manyà trobem que han de tractar amb una àmplia quantitat de sistemes mecànics i electrònics d’alta seguretat, amb diversos mètodes de defensa i cada vegada més segons la tecnologia avança a passos de gegant en el sector. Us recomanem que si trobeu una empresa de serralleria professional, de qualitat, amb la qual heu treballat i podeu confiar, que puguin donar-vos el servei que necessiteu a Barcelona, ​​amb serveis urgents les 24 hores, etc., que seguiu comptant amb ells per resoldre qualsevol problema que pugui sorgir en qüestió de serralleria i els seus diferents elements de seguretat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×