Ajut extraordinari per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes individuals o microempreses (desembre 2020)

Les persones que van fer la inscripció prèvia es consideren sol·licitants de l’ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d’actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits. Per tant, no cal presentar cap altre formulari ni petició. Les resolucions d’atorgament es dictaran en el termini màxim d’un mes a partir de la data de publicació de la convocatòria i es publicaran a eTauler, a Canal Empresa i al web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Si totes les dades que es van facilitar en fer la inscripció prèvia són correctes, es dictarà resolució d’atorgament i es rebrà directament l’import de l’ajut al compte corrent que es va indicar a la sol·licitud. La voluntat és que el pagament es faci efectiu durant les properes setmanes i abans que s’acabin les festes de Nadal, tal com ha anunciat el Govern. En cas que hi hagi alguna dada errònia en la sol·licitud d’inscripció prèvia, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies es posarà en contacte amb les persones afectades per comunicar-los el procediment a seguir per corregir l’error.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content